Tamer Kıran, ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü ile Mersin Deniz Ticaret Odası'nı Ziyaret Etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, 28 Mayıs 2024 Salı günü, Mersin Erdemli’de bulunan Orta Doğu Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri Enstitüsü’nü (ODTÜ-DBE) ziyaret etti.

Başkanımız Tamer Kıran, denizlerde araştırma yapmak, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim vermek amacıyla kurulan Enstitü’nün Müdürü Prof. Dr. Barış Salihoğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı, Odamız ile işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarete, İskenderun Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu da katıldı.

Bu ziyaretin ardından Tamer Kıran ve Kemal Kutlu, Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu’nu da ziyaret etti.

Tüm Sliderlar