Expomaritt Exposhipping İstanbul, 17'nci Uluslararası Denizcilik Fuarı Hk.

Expomaritt Exposhipping İstanbul, 17'nci Uluslararası Denizcilik Fuarı, İMEAK Deniz Ticaret Odası adına Informa Markets fuar organizasyon firması tarafından 02-05 Mayıs 2023 tarihleri arasında Viaport Marina, Tuzla'da gerçekleştirilecektir.

Expomaritt Exposhipping İstanbul, 35 ülkeden 700’ün üzerinde katılımcı marka ve 65 ülkeden 9.000'in üzerinde yerli ve yabancı sektör liderini tek bir çatı altında toplayarak, ulusal ve uluslararası güçlü iş birliklerine zemin hazırlayacak ve Türkiye'nin en önemli ihracat sektörleri arasında yer alan gemi inşa sektörü ile denizcilik alanında gelişen teknoloji, ürün ve hizmetlerin tanıtılması fırsatını sunacaktır.

İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın "Exposhipping" isim hakkı ile ülkemizde gerçekleştirilen denizcilik ve gemi inşa fuarı olan Expomaritt Exposhipping İstanbul, 17'nci Uluslararası Denizcilik Fuarı'nda katılımcı olarak ürünlerinizi sergilemek için Stant Rezervasyon Formu’nu Standınızı Ayırtın | Expomaritt Exposhipping internet bağlantısı üzerinden doldurabilirsiniz.

expomaritt_exposhipping_istanbul_17_nci_uluslararas_denizcilik_fuar_hk.pdf