Yayınlarımız

Türk Armatörleri Tarihi Cilt 4

"Osman Öndeş" tarafından hazırlanan "Türk Armatörleri Tarihi" adlı eserin dördüncü cildini Odamız Kütüphanesinde inceleyebilirsiniz. Yayın Tarihi : 2017

Türk Armatörleri Tarihi Cilt 5

"Osman Öndeş" tarafından hazırlanan "Türk Armatörleri Tarihi" adlı eserin beşinci cildini Odamız Kütüphanesinde inceleyebilirsiniz. Yayın Tarihi : 2017

Türk Armatörleri Tarihi Cilt 6

"Osman Öndeş" tarafından hazırlanan "Türk Armatörleri Tarihi" adlı eserin altıncı cildini Odamız Kütüphanesinde inceleyebilirsiniz. Yayın Tarihi : 2017

Türk Armatörleri Tarihi Cilt 7

"Osman Öndeş" tarafından hazırlanan "Türk Armatörleri Tarihi" adlı eserin yedinci cildini Odamız Kütüphanesinde inceleyebilirsiniz. Yayın Tarihi : 2020

Gemi Acenteliği Eğitim Komisyonu Faaliyet Raporu 2006-2014 Dönemi

Odamız ile Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği tarafından ortaklaşa hazırlanan "Gemi Acenteliği Eğitim Komisyonu Faaliyet Raporu 2006-2014 Dönemi" adlı çalışmada; Odamız Merkez ve Şubeleri ile Mersin Deniz Ticaret Odası'nda 2006-2014 dönemi içinde gerçekleştirilen gemi acenteliği eğitimi ve gemi acenteliği yenileme seminerlerine ilişkin bilgilerin yanı sıra bu süreçte Gemi Acenteliği Eğitim Komisyonu'nun kuruluş ve çalışma usul ve esasları ile Gemi Acenteliği Yönetmeliği ve Eğitim Yönergesi' nde yaşanan değişikler kapsamlı olarak yer almaktadır. Yayın Tarihi : 2014