World Of Hunting And Nature Exhibition Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 14.07.2020 tarihli Ek'te sunulan yazıda, daha önce 1971 yılında Budapeşte'de düzenlenmiş olan Macaristan Dünya Expo'sunun 50. yılı münasebetiyle Macaristan tarafından 2021 yılında "World of Hunting and Nature Exhibition, Hungary 2021" adlı Avcılık ve Doğa Expo'sunun düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, 25 Eylül-14 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan fuar kapsamında, ülke pavilyonları ile özel sektör iş insanlarının ve örgütlerinin katılım sağlayacağı ayrı pavilyonların kurulmasının yanı sıra; avcılık, doğa, su ve çevre yönetimi ve benzeri alanlarda işbirliği imkanlarının geliştirilebileceği profesyonel etkinliklerden, B2B organizasyonlarına kadar farklı etkinliklere yer verilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda, Avrupa ülkelerinden Türk Konseyi üyesi ülkelerine kadar dünyanın farklı noktalarından katılımcıları bir araya getirmesi beklenen Expo'ya katılımın, ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerinden gastronomiye, doğa sporlarından doğa turizmine ve mal ve hizmet sektörlerinin tanıtımına ilişkin fırsatlar sağlayacağı ifade edilmektedir.

Söz konusu Expo'ya ilişkin detaylı bilgilere https://onewithnature2021.org/en adresinden ulaşılabilmekte olup, Expo'ya katılım hususunda ilgili bağlantıda yer alan irtibat noktasıyla temas kurulması gerektiği bildirilmektedir.

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU