PSI 2021 Fuarı Türkiye Milli İştirak Organizasyonu Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 20.08.2021 tarihli Ek'te sunulan yazıda;

Ülkemizin ihracatının artırılması ve ürünlerimizin tercih edilir rekabetçi gücünün gerçek değerleri ile tanıtılması amacıyla 11-13 Ocak 2021 tarihlerinde Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek promosyon ürünleri sektöründe Avrupa'nın en önemli fuarlarından biri olan PSI 2021 Fuarı Türkiye milli iştirak organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda, söz konusu Fuarın Türkiye Milli İştirak organizasyonuna ilişkin m2 katılım bedelinin tüm ana hizmetler dahil olmak üzere 5.952 TL olduğu ifade edilmektedir.

Fuara ilişkin broşür ve katılım sözleşmesi Ek'te sunulmakta olup, detaylı bilgi için broşürde iletişim bilgileri yer alan İstanbul Ticaret Odası yetkilileri ile iletişime geçilebileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

ps_2021_fuar_t_rkiye_milli_i_tirak_organizasyonu_hk.pdf