Mobile World Congress Barcelona 2022 Fuarı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 10.11.2021 tarihli Ek'te sunulan yazıda, Mobile World Congress Barcelona Fuarı'nın (MWC Barcelona 2022), Barselona, İspanya'da 28 Şubat – 3 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, söz konusu Fuarın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından düzenleneceği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, Fuarda, 5. Nesil Mobil Teknolojisi (5G), İleri Yapay Zeka (AI), Her Şeyin İnterneti (IoE), Teknolojinin Ufku (Tech Hoziron) ve Finans Teknolojileri (Fintech) konularına yer verileceği ifade edilmektedir.

"MWC Barcelona 2022" Türkiye milli iştirakine ilişkin duyuru metni, sözleşme ve irtibat bilgileri Ek'te sunulmaktadır.

mobile_world_congress_barcelona_2022_fuar_hk.pdf